Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.
 
              
+420 775 954 621         sattvashop@seznam.cz


        

Kmínový olej

ekzém, kopřivka

skladem

 


0x
Dostupnost: skladem
Výrobce: Renovality
Obsah: 100 ml
Naše cena bez DPH : 221 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
268 Kč

do košíku:
  ks  

Olej lisovaný za studena z černého kmínu (olej z černuchy seté) se využívá v asijské a orientální medicíně při kožních ekzémech a kopřivce. Je vhodný k vnitřnímu i vnějšímu užití. Vzhledem tomu, že Černucha setá (černý kmín) obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, je olej vhodný jako podpůrný prostředek při léčbě mnoha onemocnění. Je výborný v péči o suchou, citlivou a podrážděnou pokožku obličeje i pokožku celého těla.

 

Citlivá pokožka a pleť, ekzémy, vhodný i do koupele. 

MÍRA KOMEDOGENITY: stupeň 2 a co je komedogenost najdete tady - https://www.renovality.cz/nase-novinky/co-je-komodogenni-olej/

 

Vůně: Jemně kořeněná vůně.

POUŽITÍ: Suchá podrážděná pokožka.

 

Ingredients (INCI): Nigella sativa (Black Cumin) Seed Oil – Olej z černého kmínu

 

 

Dávkování a užívání: Používejte na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.

Koupele: 30 kapek oleje do vody s horkou vodou.

Masáže: 20 kapek oleje naneste na unavené svaly a lehce masírujte.

 

Upozornění: K vnějšímu i vnitřnímu použití.

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Nejprodávanější

síla, stěstí a prosperita

Naše cena 190 Kč
skladem
top
Naše cena 490 Kč
skladem
top

Vykašlánek

Naše cena 47 Kč
skladem
top
Naše cena 350 Kč
skladem
top

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

Y2QxNzc1